Vezérelhető fűtésszabályozás

A vezérelhető fűtésszabályozás, azaz termosztát ma már elengedhetetlen eszköz a komfortos otthonhoz. A termosztátok hatékonyan szabályozzák a ház, vagy a lakás hőmérsékletét és segítenek az energiatakarékosságban is. Mechanikus, digitális vagy épp Wi-Fi termosztátot keres? Nálunk minden rendszerhez megtalálja a megfelelő vezérelhető fűtésszabályozó eszközt. Termékeink palettáját folyamatosan bővítjük, fejlesztjük.
Rendezés:

Mi az a vezérelhető fűtésszabályozás?

A vezérelhető fűtésszabályozás, azaz termosztát a ház vagy lakás megfelelő hőmérsékletének beállítására szolgál. Leggyakrabban a háztartási fűtési, szellőzési és légkondicionáló berendezések esetében használják.

Hogyan működik a vezérelhető fűtésszabályozás?

A falra, vagy a fűtőberendezésre szerelt termosztát érzékeli a környezeti hőmérsékletet, vagy a bojlerben, csőben áramló víz hőmérsékletét. Ha a levegő, vagy víz hőmérséklete nem haladja meg a beállított értéket, akkor automatikusan bekapcsolja a fűtést, ha meghaladja, akkor pedig kikapcsolja.

Ezernyi megoldás

A termosztátoknak ma már több fajtája létezik. Van

  • digitális,
  • mechanikus
  • és Wi-Fi termosztát is.

Ezek közül mindenki megtalálja azt, ami a számára legjobb megoldás.

Irányítsuk távolról

A Wi-Fi termosztátok ma már lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy telefon, vagy tablet segítségével bárhonnan irányíthassuk az otthoni fűtésvezérlést. Így például munkából elindulva kényelmesen feljebb vehetjük a fűtést, hogy mire hazaérünk kellemes meleg fogadjon.
Az oldal tetejére