Vezérelhető fűtésszabályozás

A vezérelhető fűtésszabályozás, azaz termosztát ma már elengedhetetlen eszköz a komfortos otthonhoz. A termosztátok hatékonyan szabályozzák a ház, vagy a lakás hőmérsékletét és segítenek az energiatakarékosságban is. Mechanikus, digitális vagy épp Wi-Fi termosztátot keres? Nálunk minden rendszerhez megtalálja a megfelelő vezérelhető fűtésszabályozó eszközt. Termékeink palettáját folyamatosan bővítjük, fejlesztjük.
Rendezés:

Mi az a vezérelhető fűtésszabályozás?

A vezérelhető fűtésszabályozás, azaz termosztát a ház vagy lakás megfelelő hőmérsékletének beállítására szolgál. Leggyakrabban a háztartási fűtési, szellőzési és légkondicionáló berendezések esetében használják.

Hogyan működik a vezérelhető fűtésszabályozás?

A falra, vagy a fűtőberendezésre szerelt termosztát érzékeli a környezeti hőmérsékletet, vagy a bojlerben, csőben áramló víz hőmérsékletét. Ha a levegő, vagy víz hőmérséklete nem haladja meg a beállított értéket, akkor automatikusan bekapcsolja a fűtést, ha meghaladja, akkor pedig kikapcsolja.

Ezernyi megoldás

A termosztátoknak ma már több fajtája létezik. Van

  • digitális,
  • mechanikus
  • és Wi-Fi termosztát is.

Ezek közül mindenki megtalálja azt, ami a számára legjobb megoldás.

Irányítsuk távolról

A Wi-Fi termosztátok ma már lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy telefon, vagy tablet segítségével bárhonnan irányíthassuk az otthoni fűtésvezérlést. Így például munkából elindulva kényelmesen feljebb vehetjük a fűtést, hogy mire hazaérünk kellemes meleg fogadjon.

 

Vezeték nélküli termosztát: a fűtés vezérlésének legkényelmesebb módja

Vezeték nélküli termosztátA vezeték nélküli termosztátok forradalmasították a fűtés vezérlését, lehetővé téve a hőmérséklet pontos szabályozását.

A vezeték nélküli termosztátok lehetővé teszik, hogy távolról vezérelhessük a fűtést anélkül, hogy vezetékrendszert kellene ehhez kiépíteni, ennek köszönhetően pedig könnyen telepíthetőekTöbbféle változatban is beszerezhetőek, így például akár a Wi-Fi csatlakoztatása is megoldható, így pedig akár az okos otthon szerves részei is lehetnek.

A vezeték nélküli termosztátok egyik legfontosabb előnye, hogy a segítségükkel könnyedén csökkenthető az energiaköltség, mivel pontosan szabályozható a fűtés. Az automatikus üzemmódok és az okos hőmérséklet-szabályozás lehetővé teszik, hogy a fűtés csak akkor fogyasszon energiát, amikor valóban szükséges.

A vezeték nélküli termosztát ideális választás; tegye vele Ön is kényelmesebbé és energiatakarékosabbá az otthonát! Ha felkeltettük az érdeklődését, rendeljen kínálatunkból, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Computherm termosztáttal biztosított az optimális hőmérséklet

computherm termosztátSzeretné egyénileg szabályozni a kazán működését az optimális hőmérséklet eléréséhez? Ehhez a legjobb választás a Computherm termosztát.

Sok ingatlan esetében jelent problémát a kazán felesleges működése. Nem ritka, hogy a berendezés akkor kapcsol be, amikor nem tartózkodnak otthon a tulajdonosok, ez pedig főleg anyagi szempontból igen kellemetlen.

Ez a felesleges bekapcsolás éves szinten nagy mértékben megnöveli a fogyasztást, így pedig kihívást jelenthet könnyedén fenntartható otthont kialakítani. Ahhoz, hogy ezt orvosolni lehessen, mindenképp olyan eszközre van szükség, amivel tetszőlegesen állítható a kazán működése.

Computherm termosztáttal sokat segíthet a körülményeken

A Computherm termosztát kiváló választás ahhoz, hogy a kazán működése valóban az emberek igényeit, kényelmét szolgálja. A megbízható szabályozástechnikának köszönhetően végre nem elérhetetlen a legoptimálisabb hőmérséklet biztosítása az ingatlanon belül.

A Computherm termosztáttal a kazánt takarékos szinten lehet tartani, vagyis akkorra programozza be a felhasználó a berendezést, amikor valóban az otthonában tartózkodik.

Több napra is be lehet állítani azt, hogy adott napszakban hány fok legyen a házban, így, amikor üres az ingatlan, nem kapcsolhat be feleslegesen a kazán. A termosztát pontos, egyszerűen kezelhető, amely ideális eszköz a kiadások csökkentéséhez.

Computherm, a megtérülő befektetés

A modern termosztát alkalmazásával valóban lehet csökkenteni a kiadásokat, vagyis a Computherm eszközre fordított összeg elég hamar meg fog térülni.

Érdemes ezzel a megoldással számolni, hiszen így az ember mindig a számára komfortos körülményeket teremtheti meg az otthonában, és ehhez nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia.

A kínálatunkban nem csupán a termosztátot érheti el, hanem kérheti a termék telepítését is, így a szakszerű szerelés garantálja a pontos működést.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Az oldal tetejére