Kaputelefonok

Termékein palettáját folyamatosan bővítjük, fejlesztjük.
Rendezés:

Fedezze fel a videó kaputelefon szettek előnyeit!

Videó kaputelefon szettekA videó kaputelefon szett nem csupán egy egyszerű kaputelefon-rendszer; kényelmes és biztonságos megoldást nyújt a bejárat ellenőrzésére.

A videó kaputelefonok lehetővé teszik, hogy kommunikáljunk a látogatókkal, miközben látjuk is őket, így növelhetjük az otthonunk – vagy épp az irodánk – biztonságát. A videó kaputelefon szettek mindent tartalmaznak, ami egy ilyen rendszer kiépítéséhez szükséges lehet, így például a kültéri és beltéri egységeket – utóbbiból akár többet is –, a zár nyitásához szükséges vezérlést és annak kimenetét, valamint extra – például interkom – funkciókat is.

A videó kaputelefon szettek könnyen telepíthetőek és használhatóak, de természetesen az előbbit érdemes szakemberekre bízni, akik nem csak a rendszer kiépítését, de a végső beállításokat is elvégzik. Fedezze fel Ön is a videó kaputelefonok előnyeit, és tegye még biztonságosabbá az otthonát!

Ha videó kaputelefon szettet szeretne vásárolni, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Társasházi kaputelefonok audio változatban

Társasházi kaputelefonAz audio társasházi kaputelefon vajon elavult berendezésnek számít vagy ugyanolyan jól funkcionál, mint az újabb, digitális változatok?

A kaputelefon a kapucsengő és a kitekintő nyílás funkcióját vette át és ki is bővítette azt. Biztonságot nyújt és a kommunikáció lehetőségét is megadja. Egy új készülék lehet megbízható és jól ismert teljesítményt nyújthat, mint az audio változat.

Az audio társasházi kaputelefon sem jelent visszalépést egy videós modellhez képest, ha a kaputelefon kiválóan eleget tud tenni minden funkciójának. A csengőt helyettesíti, két irányú kommunikációt tesz lehetővé, szabályozott kapunyitást támogat.

A vezetékes kaputelefonok ráadásul sokkal kiszámíthatóbban működnek, mert a ugyanolyan szinten teljesítenek, kiváló a hatótávolságuk, nem kell tölteni őket és nem is olyan sérülékenyek. A kiépítés lehetőségeit az épület adottságai határozzák meg.

Az audio kaputelefonok kedvező árral, egyszerű kezelhetőséggel és hosszú távon tapasztalható megbízhatósággal szereznek pozitív értékeléseket.

Az oldal tetejére